מיכל ! איפה את ?

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

30/01/2002 | 15:05 | מאת: שלומי

הי מיכל, מילא אתמול נתנו לך חופש ליום אחד. להתאוורר. אבל זה כבר היום השני ! דחילקום, מה קרה ? מישהו העליב אותך חלילה ?? זה לא ילך ככה. את יודעת יפה מאד שהפורום לא יהיה אותו הפורום אם תעלמי לנו !!! אז, אנא, חזרי אלינו האם זה אומר ששקעת בעבודות הבלתי גמורות ?? האם זה אומר שבעלך ראה שהאינטרנט תופס אצלך יותר מדי זמן ? בכל מקרה, שיהיה לך בהצלחה , הרבה אושר וחיים טובים ביי

30/01/2002 | 23:43 | מאת: מיכל

הי נשמה, אני פה. לא כל כך מהר נעלמת. היו דברים שתפסו מקום ועדיין תופסים, אך אל דאגה, גם אם לא מגיבה, אני תמיד בעניינים... כנראה שתקרא את זה מחר, אז שיהיה לך בוקר טוב, מיכל.

31/01/2002 | 07:10 | מאת: שלומי

הי מיכלינקה, כבר החילונו לדאוג. טוב לראות אותך כאן. נכון שזה מדכא כמה החיים שלנו לא סטביליים . שום דבר לא נשאר על עומדו. דברים משתנים כל העת. ילדים , גדלים. צעירים מתבגרים. בוגרים מזדקנים. מה שהיה , הוא לא מה שיהיה. אבל מה, לפעמים השינויים הם לטובה. טוב, מה אני מתפלסף לך על הבוקר. שיהיה לך יום נהדר, מלא שמחת חיים. עם המון המון המון המון (________) נא למלא את החסר לפי משאלות לבך. ביי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית