באישון לילה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

02/12/2000 | 19:15 | מאת: דפי

בלילות האחרונים קורה לי משהו מוזר. אני מתעוררת באמצע הלילה מבוהלת ומפוחדת עם מועקה רצינית. אני מבולבלת ואינני יודעת איפה אני ומי אני. מה קורה לי? תודה

02/12/2000 | 19:46 | מאת: ד"ר דרור גרין

דפי יקרה, התופעה שאת מתארת מבהילה אותך, אבל אני משער שאת אינך מצפה לתשובה רצינית שתסתמך על פרטים כה מעטים. אינני בטוח שזה המקום לשאול אותך במה מדובר, ומה הרקע לתופעה. אני משער שפנית אל הפורום, כדי להבהיר קצת בינך לבינך את מה שקורה לך. אני מציע שתנסי לחשוב איך את רואה את התופעה הזו, ומדוע זה קורה דווקא עכשיו. את יכולה לעשות זאת בפרטיות, בכתיבה או בשיחה עם חבר קרוב, ואת מוזמנת כמובן לעשות זאת כאן ולקבל את תגובותינו ואת תגובות המשתתפים. בהצלחה, דרור גרין

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית