הפרעות שינה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

30/01/2002 | 11:36 | מאת: מירה

בני בן 10 ומאז שהיה קטן מתעורר בלילות , צועק , מדבר , קם , לאחרונה המצב החמיר והוא מתהלך בבית מתוך שינה , עובר לישון בסלון לעיתים קרובות מאוד , בבוקר אינו זוכר כלום ולא מבין איך הגיע לסלון , אשמח לקבל ייעוץ לאן עליי לפנות לקבלת עזרה .

30/01/2002 | 12:18 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום מירה, הנושא טעון בירור במעבדה להפרעות שינה. ניתן לטפל בו תרופותית ואולי גם לסייע ע"י שיחות כתוספת. בשלב זה עלייך לפנות לקבל ייעוץ ע"י מומחה להפרעות שינה במסגרת מעבדה להפרעות שינה. ההפניה נעשית בד"כ דרך נוירולוג. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין פסיכותראפיסט

30/01/2002 | 14:53 | מאת: מירה

ראשית אנ ימודה על פניתך המהירה , בעבר פניתי לרופא הילדים לקבלת הפניה למעבדת השינה , והוא אמר שאין לזה קשר , וגם הפניה לנורולוג סירב לתת , האם אני יכולה לפנות באופן פרטי למעבדה להפרעות השינה ? או לנורולג באופן פרטי ? ואם כן אשמח לקבל מידע לאן עליי לפנות . בתודה מראש מירה .

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית