שיניתי את שמי ל-לילי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

29/01/2002 | 15:52 | מאת: המאוכזבת

שלום לכולם מכוון שאני כבר לא מאוכזבת אז לפי בקשתכם, שיניתי את שמי ל- לילי מקווה לשמוע מכם בייביי ובהצלחה

29/01/2002 | 15:54 | מאת: ניר

דאאאאאאאאאאי מאיזה גנזך הבאת לנו תשם הזה?

29/01/2002 | 16:01 | מאת: שלומי

לא יפה ניר ! מה רע בלילי ??? אולי אתה רוצה להציע שם ? בא נראה מה הטעם שלך !! לילי, אל תשימי על ניר, הוא סתם רוצה למשוך אותך אליו. הוא חושב שזו הדרך ! המשיכי להעניק לכל האנשים אשר נפגעו כמוך מאהבה נכזבת , והם רבים , מהנסיון שלך, ומאיך שהתגברת בכזו גבורה על כך. ולילי, הגבר הבא שירצה להכנס לחייך, תעשי לו קצת חיים קשים לפני כן , בסדר ? ביי המון הצלחה

29/01/2002 | 22:03 | מאת: ניר

לילי כפי שכבר הזכרתי נחה עליי רוח שטות, וזה קורה כאן מעת לעת. אך מאחר ואת חדשה יחסית יתכן והייתי חסר טאקט, מקווה שלא עירערתי את בטחונך, וכפי ששלומי ציין את מוזמנת לסייע כאן מתוך ניסיונך- ברוכה הבאה.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית