לאיתן

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

29/01/2002 | 08:31 | מאת: ש

איתן כתב/ה: > >> אבל לדעתי מי שגורם את הנזק זה אתה ולא אני. > כי אתה לא נותן עצות אלא מטיף מוסר. > אתה לא מנסה לעזור. אלא אתה אומר אני מבין. תשובה העזרה היחידה שאני יכול לתת היא לתת את הכתובת הנכונה והיעילה של הגורמים המטפלים ואת זה עשיתי לשמחתי חלק הארי של השואלים לא זקוקים לעזרתי איתן אמר > > אני לא רוצה לקבל. > אני רוצה לעזור. אם היו לי כוחות הייתי עוזר להרה בכל כוחי וגם > לאנשים אחרים. > אבל לצערי הרב אין לי ואני לא יכול. תשובה מניסיוני פסיכולוגיה בגרוש על ידי מי שאנינו איש מקצוע ולא חווה חוויה דומה יכולה רק להזיק שום אמפתיה או מילים יפות לא יכולות לעזור לחולה איתן אמר > אתה בתור אחד שסבל או סובל מאותה בעיה וניכנסת לכאן. > צריך לתמוך ולעזור להרה לא להגיד לה אני מבין תעשי מה שאת רוצה > וזהו. תשובה בשבוע האחרון התכתבתי הרבה עם HERA במיילים בקשר לנושא הזה איתן כתב > > אני ממש לא מקבל את הגישה הזאת. > ושוב אין לי שום דבר אישי נגדך כי אני גם לא מכיר אותך. > אבל תרסן קצת את התבטאויות שלך. תשובה אף איש מקצוע ואף גולש/ת שחוו מחלה פסיכיאטרית לא העיר לי על ההתבטאויות.

29/01/2002 | 09:43 | מאת: ש נ ה ב

בוקר טוב סליחה על התערבותי. הרי אין סוף פה למיקוח.... נראה שכל צד מכם צודק, אז הרשו לי להיות מהאו"ם , רק לרגע קט, ולהכריז על הפסקת אש. מציעה שאת האנרגיות המושלכות על המיקוח תנווטו ,כרגיל, לתמיכה. הרי אנחנו כולנו בשביל זה פה, לא?. יום טוב לשניכם, ולכולנו. ש נ ה ב

29/01/2002 | 10:17 | מאת: שלומי

הי שנהב, לקחת לי את המלים מהאצבעות. ממש חבל על הויכוח כי ברור לחלוטין שגם איתן וגם ש. רוצים לעזור. ואני רוצה להאמין ששניהם באמת עוזרים היכן שהוא. אבל הכי חשוב זה לשמוע את דעתה של הרה בנושא, האם הכיוון של ש. שעד כמה שהבנתי, מדבר על כיוון תרופתי, אכן התשובה הנכונה במקרה שלה. אני חושב שהרה כבר כתבה כמה וכמה פעמים שהיא לא רוצה ללכת לכיוון הזה וזו זכותה המליאה. שיהיה לכולכם יום טוב, נטול דאגות, ולהשתמע ביי

29/01/2002 | 10:21 | מאת: איתן

הפסיכולוגיה שלי אולי רוצה לשכנע אותה לקבל טיפול שהיא לא רוצה???? ותתפלא אבל כאן בפורם יש הרבה אנשים שהפסיכולוגיה בגרוש (שאתה קורא לה) עזרה להם. יתכן והמיקרה הזה הוא שונה בגלל שיש כאן גם פיזיולוגיה שמעורבת בסיפור. אבל עדיין המטרה היא לפחות הטיפול. ותתפלא אולי, אבל במקרה הזה יכולה לעזור גם הפסיכולוגיה בגרוש. בקשר להתבטאויות אני מתכוון להתנשאות שמשתמעת במכתביך. חוץ מזה אני מקבל את הדברים של שנהב. ואין לי כוונה ולא היתה לי כוונה שכזאת. להתנצח איתך כאן. אז בזאת לפחות אני אסיים. כמובן ששמורה לך הזכות להגיב איתן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית