אבודה בכאוס הפנימי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

28/01/2002 | 00:10 | מאת: ש

הרה שלום למה המחשבות שולטות למרות ההחלטה להימנע מהן? כנראה בגלל חוסר איזון של הנוירוטרנסמיטורים. את התסריט הזה אני מכיר מצויין ואפשר ואפשר גם לא לחיות אותו באהבה

28/01/2002 | 00:17 | מאת: HERA

תרופות? מודה ומתוודה שחשבתי על האפשרות... אבל גם המחשבה הזו ניסחפה בזרם...

28/01/2002 | 00:26 | מאת: אני

האם את מזהה אותי ש ??? (שאלה רטורית) קראתי עכשיו את התשובות אני נדהם ושמח שכל המשיבים שהם גולשים קבועים לא מבינים בכלל על מה מדבר הכתוב. אני מאחל לכולם שגם לא יבינו. אני שמח שאני ואת ועוד גולשת שאני מוקיר ומעריץ מהווים מיעוט בפורום תודה

28/01/2002 | 12:29 | מאת: איתן

אני מתנצל שאני מתפרץ לדלת פתוחה:)) אבל אני לא מסכים איתך. לפחות במה שקשור להרה. הרה לפי מה שהספקתי להכיר, היא בחורה מאוד חכמה והיא יודעת מה שהיא אומרת. הבעיה היא שהיא מסתכלת מזוית שונה על החיים מאנשים אחרים או לפחות מרוב האנשים. אני דווקא חושב שהיא צריכה מישהו פסיכולוג או פילוסופ אם המון סבלנות (ואני לא צוחק בכלל). כדי לדון איתו בהשקפת העולם שלה. יתכנו אז שני דברים או שהיא תשכנע אותו או שהוא ישכנע אותה. או שיהיה תיקו. אני חושב בכל הרצינות שיש לה הרבה מה להגיד. וצריך להקשיב לה למרות שזה צורם לאוזן רגילה. ולא צריך להחליט או לקטול אותה למרות הדברים האלו אני גם לא מסכים אם דעתה ולא מקבל את ההשקפה שלה. אבל אני מבין את נקודת המבט שלה על החיים. ואני מעריך שיש מישהו שחושב אחרת ויש לו או במקרה הזה לה את האומץ להגיד את זה איתן

28/01/2002 | 12:36 | מאת: שלומי

איתן, אתה הבנת את ההודעה שכתב מי שכתב בשם: "אני" שהוא גם מי שכתב את ההודעה בשם: "ש". ?? אולי תסביר לי על מה הוא מדבר ???????

28/01/2002 | 12:51 | מאת: איתן

שלומי בלי שום בעיה אני מסביר לך בלי לעבור את הסיפור בעצמי:))) ש. אומר שיש בעיה נירולוגית בעצם שגורמת להרגשה של הרה. לכן הוא שאל עם היא ניסתה תרופות הרה אמרה שזה לא מועיל לה והיא לא משתמשת בזה כבר ממזמן אני דווקא חושב שאולי יש דברים חדשים שכדאי לנסות. אבל את האמת אני לא יודע. כי לפי השיחות שלי אם הרה ניראה לי שהיא יודעת על מה היא מדברת למרות שאני לא מסכים עם הדברים. כנראה שבאמת היא צריכה לשבת עם מישהו ולנתח את הדברים ברמה גבוה מאוד. כי היא פיקחית והיא צריכה מישהו פיקח שיבין ויענה לה ברמה אחת מעל חג ט"ו בשבת שמח איתן

28/01/2002 | 12:52 | מאת: איתן

שלומי זאת תשובה בשבילך:)

28/01/2002 | 20:32 | מאת: HERA

על העידוד... העצות... והרעיונות... :-)

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית