לטלי פרידמן(עובדת סוציאלית)

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

26/01/2002 | 23:38 | מאת: בל

נתת לי המון תקווה במכתב שלך אני מודה לך מאוד. אני עדיין בבעייה אבל אני לא רוצה להטריד אתכם עם הבעיה שלי תודה על התשובה המעודדת בל

26/01/2002 | 23:46 | מאת: HERA

בל... למה את חושבת שאת מטרידה פה מישהו?

27/01/2002 | 13:15 | מאת: יונת

בל שלום לך אני מכרה אותך מפורום הפרעות אכילה בתפוז שם אני גם נמצאת מידי יום שותפה בקריאה את כל הבנות שם לא כותבת כי אתן שם יותר מידי מלוכדות ומכירות אישית ומתקשרות בטלפון אחת לשניה ולחדשות קצת קשה להיכנס ולהדחף בעצם , אבל זה לא הנושא . מה שרציתי להגיד לך שאת לא מטרידה כאן אף אחד בבעיות שלך כל מי שנמצא כאן בפורום יש לו בעיות , ובניגוד לפורום בתפוז כאן יש לך אנשי מקצוע שיכולים לייעץ לך ולעזור לך וגם כאלה שיכולים לייעץ מניסיונם , גם אני סובלת מהפרעות אכילה .

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית