לד"ר פלד היקר

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

01/12/2000 | 21:37 | מאת: טליה

מה שכתבת ב29/11 היה ממש שחצני . אנשים שמתנדבים כלומר נותנים מעצמם לא אמורים לצפות לתמורה,זה אמור לנבוע מרמה גבוה של אכפתיות חמלה ורצון לסייע .נשמע כאילו אתה "עושה טובה" מתקבל הרושם שאתה עושה מה שאתה עושה למען הרושם החיצוני שלמרות שאתה אדם עסוק ובעל לו"ז צפוף אתה מפנה זמן למתן תשובות באתר,ממש בן אדם מיוחד...כמו שאמרת אין הרבה פסיכיאטרים "ברמתך" שהיו עושים זאת.אתה ממש מוציא לפסיכיאטרים שם רע. התאכזבתי...מה שאתה עושה לא נובע מהמקומות שהייתי רוצה שזה יגיע... סליחה על הטרחה.

01/12/2000 | 22:46 | מאת: אליאן

זכותו של דר' פלד להרגיש כך. בטוחה אני שלו היית במקומו היית מרגישה אותו דבר. להיות פסיכיאטר זה המקצוע הכי קשה, הכי כפוי טובה ודורש מאדם להיות מיחד במינו עם יכולת נתינה גדולה. לא יקרה כלום אם אנשים יפרגנו מעט. לו היה לך נסיון כלשהו בתחום היית מבינה בדיוק למה התכוון דר' פלד. וחבל שכך את מרגישה. אני במקרה מדברת מהצד השני , בתור מטופלת ובתור אם המטופלת בילד שבארבע השנים האחרונות ראינו פסיכיאטרים רבים ולא רבים עושים את מה שדר' פלד עושה.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית