לחברייי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

23/01/2002 | 21:21 | מאת: גלית

הייי מה קורה מה נשמע? אצלי טוב ולא טוב. לפעמים נורא מרגישה בודדה אולי פחות אבל כן. למשלל נורא מדאיג אותי מה יחשבו או יגידו אליי? לפעמים בחדר יושבים איתי 3 אנשים והם מדברים צוחקים וכו... ואני מרגישה לא קשורה אלייהם. זה מדכא, אני מנסה להכנס אלייהם ולהיות איתם אבל זה לא מצליחה לי והרבה פעמים המחשבות הלללו

23/01/2002 | 23:07 | מאת: טטיאנה

לגלית, למה להיות עצובה ??? כשאת מרגישה לא מחוברת אז רק תקשיבי תהנהני בראשך או תצחקי כשיש משהו מצחיק. זה יעזור לך להיות חלק מהחברה.

23/01/2002 | 23:08 | מאת: HERA

את יודעת מה? שמחתי לקרוא שאצלך גם טוב, ולא רק לא טוב... כי לפעמים צריך קצת טוב בשביל שהוא יגדל ויהיה ליותר טוב! אף-פעם לא קיים מצב של "הכל טוב, יפה ומושלם", אבל ככל שאת מפנה בתוכך יותר מקום לטוב, ככה הוא יכול לצמוח, ולדחוף קצת את הרע. אותו דבר עם הבדידות... את זוכרת שבהתחלה כתבת על בדידות מוחלטת? ותראי עכשיו - כתבת בעצמך ש"אולי פחות". את זוכרת מה כתבתי לך על מה שחושבים עלייך? בעצם את לא יכולה לדעת מה אחרים חושבים... אבל, כהרגל, את "מכניסה" לאחרים מחשבות שליליות על עצמך (אני מקווה שזה מספיק ברור, כי זה נראה לי קצת מבולבל)... על מה מדברים אותם אנשים שאיתך, שאת לא מצליחה להשתלב (זהירות לא לגלות לנו סודות...)? ולמה את לא מצליחה - כי את מנסה והם מתעלמים, או כי את פוחדת לנסות?

23/01/2002 | 23:12 | מאת: ניקולט

הי הרה, מה שלומך ואיך המצב- רוח היום. ?

23/01/2002 | 23:23 | מאת: איתן

גלית יקירתי כתבתי לך משהו בעמוד 576 למעלה תיקראי איתן

24/01/2002 | 09:14 | מאת: נזבורה

היי! אני חושבת שהדברים מסתדרים בדיוק כמו שחשבתי: לאט - אבל בטוח! זוכרת איך שבפעם הקודמת דיברת על רצון להשתחרר? ועכשיו כבר אין זכר לזה, ואת אפילו כותבת שלפעמים טוב. אני חושבת שזה צריך לומר לך הרבה, הרבה מאוד!!!!!!!!!! ובקשר לאנשים בחדר שלך - תמשיכי לנסות להשתלב בשיחה, תגידי מה שבראש שלך, מבלי לדפוק יותר מדי חשבונות, ואני אומרת לך באחריות - זה יעבוד!!!!!!!!!! ואגב המחשבות על "מה יגידו" וכל זה - האם את יושבת כל היום ומנתחת לאורך ולרוחב ולעומק את מה שהם אומרים? - יש להניח שלא, אז אין סיבה שהם יתנהגו אחרת בקשר למה שאת אומרת. ונניח שאת כבר כן מנתחת את מה שהם אומרים, אז כל מה שיוצא להם מהפה זה תמיד דברי חכמה מדהימים? - קרוב לוודאי שגם לא, ובכל זאת, אני מניחה, אף אחד לא עושה מזה עניין... אז אין סיבה שלגבייך זה יהיה שונה. תזכרי את הדברים האלה ותלכי איתם, ואז יהיה לך הרבה יותר קל! הרבה-הרבה הצלחה - וכמובן נא לא לשכוח לעדכן אותנו במה שקורה...... ((-: ביי! נזבורה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית