"על אהבות שלנו" - לד"ר גידי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

23/01/2002 | 19:53 | מאת: ליהי

האם נתקלת במהלך עבודתך במטופלים שעם הזמן גם העדפתם לבני זוג מסויימים השתנתה? ז"א, האם עם השינויים וההבנות והמודעות חלים גם שינויים בצרכים הספציפיים שמחפשים אצל בני זוג פוטנציאלים?

23/01/2002 | 19:59 | מאת: ליהי

דרך אגב, קראתי את דברייך בעמוד 578 ועניתי עליהם כשהיה משהו ספציפי בדברייך שלא כל כך הבנתי. האם תוכל לקרוא ולענות? תודה.

23/01/2002 | 20:03 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

ליהי יקרה, את נמצאת בטיפול פסיכולוגי, שלפי תיאורייך מועיל לך, ואילו את השאלות שלך את מנסחת כאילו את עורכת סקר סטטיסטי על מה שבד"כ קורה. זה לא כ"כ משנה אם נתקלתי במטופלים כאלה או לא (התשובה, אגב, היא כן!!!) - מה שמשנה הוא מה את הולכת לעשות עם המודעות שרכשת בטיפול? ההנחה היא שאם יש לי מודעות שכדי להגיע למקום X אני צריך לפנות ימינה ומשהו גורר אותי תמיד שמאלה - מן הראוי שאפקפק במוטיבציה שלי להגיע לאותו מקום. פסיכותרפיה אינה חוג העשרה תיאורטי, אלא לימוד עצמי בעזרת המטפל. אולי תוכלי להפיק משהו מקריאת טור שכתבתי לפני כחודש בדף הבית שלי "במי אנחנו מתאהבים?" www.yofi.co.il/health

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית