ניסיתי להתאבד לפני חודש וחצי......

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

23/01/2002 | 11:40 | מאת: בל

וקשה לי להתמודד עם זה שזה משהו מהעבר שלי. אני פוצעת את עצמי שאני עצבנית ולא רגועה או שאני מקיאה אני צריכה עזרה בל

23/01/2002 | 11:57 | מאת: איתן

בל תחזרי קצת אחורה. מה גרם לכל זה???? את סובלת מהפרעות אכילה???? תפרטי קצת יותר שנוכל לעזור לך איתן

23/01/2002 | 11:59 | מאת: בל

אני סובלת מהפרעת אכילה מסוג בולמיה כבר 7 שנים השתחררתי לפני חודשיים מאישפוז של שמונה חודשים בתל השומר וקשה לי לחזור למציאות ולהתמודד עם ההקאות והאוכל והבדידות והדיכאון

23/01/2002 | 13:20 | מאת: שלומי

הי בל, קודם כל שתדעי לך שאפשר להתגבר על זה. אנשים קיבלו עזרה וטיפול ויצאו מזה. אז תתעודדי. את כותבת שהיית באישפוז, האם את מתכוונת אישפוז בגלל נסיון ההתאבדות שפצעת את עצמך או אישפוז פסיכיאטרי ? האם את בטיפול פסיכולוגי ? החזיקי מעמד, יגיעו ימים טובים יותר. בהצלחה ! ביי

23/01/2002 | 15:13 | מאת: בל

לא אני מתכוובת לאשפוז בגלל ההפרעת האכילה

23/01/2002 | 17:01 | מאת: HERA

בל, welcome to the club.... כשיש בעבר ניסיון התאבדות, זה אכן מעיק... לי יש 4... אבל היום זה בכלל לא מפריע לי, לומדים לחיות עם המעשה, וזה לא משהו שיושב לי בראש כל הזמן... פציעה עצמית... אי-אפשר לספור את כל הצלקות שלי,חלקן ברורת יותר ואת חלקן לא ממש רואים, רק אני מודעת אליהן... זה, בניגוד לניסיונות ההתאבדות, משהו אם הרבה יותר "נוכחות" ביום-יום. מכיוון שאת בולימית, מוזר לי שאחרי האישפוז "שלחו אותך לדרכך" בלי המשך טיפול אמבולטורי... היפנו אותך להמשך טיפול?

23/01/2002 | 17:05 | מאת: יונת

הרה גם אני שאלתי אבל היא כנראה יצאה מהפורום

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית