שינוי שם- למיכל- שלומי- איתן- ובכלל

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

23/01/2002 | 10:58 | מאת: ש נ ה ב (לשעבר מיכל +40)

בוקר טוב אני נאלצת להפרד מהשם מיכל +40 יש המון מיכליות, ונוצרים בילבולים. ובכן- שמי ש נ ה ב, אני בטוחה שתתרגלו!! יום טוב ורגוע ש נ ה ב

23/01/2002 | 11:03 | מאת: נטע

בוקר יפה לך ש נ ה ב ! מזל טוב. אני שמחה להיות הראשונה שקוראת לך בשמך החדש. שם חמוד לכל הדיעות צריכה לצאת, אז שיהיה לך רק טוב, נטע

23/01/2002 | 11:03 | מאת: איתן

שם יפה שנהב:)) מזל טוב על השם החדש:)) @-----)---- איתן

23/01/2002 | 11:30 | מאת: מיכל

י ו פ י !

23/01/2002 | 13:14 | מאת: שלומי

הי שנהב , שם נחמד, איך הגעת אליו ? את יודעת איפה זה חוף השנהב ?

23/01/2002 | 14:00 | מאת: ש נ ה ב (לשעבר מיכל +40)

היי שלומי תגובתך היתה חסרה לי.....והנה היא באה. אני יודעת היכן זה חוף השנהב.....(אלופה בגאוגרפיה) אגב, ש נ ה ב- זה שם שלא נבחר סתם.... לא יכולה לאמר יותר, אבל הוא חלק משמי האמיתי. מה שלומך? הבנתי שאתה ירושלמי. זה לא פר ....ריכוז הפיגועים הזה.... אבל אני לא רוצה לדבר על פיגועים, לא רוצה לדבר על המכון לרפואה משפטית...לא רוצה לדבר על דברים כואבים...בקיצור אני מין כזו שנהב בת יענה היום. ככלל- אני מנסה למזער עצמי לחשיפת נשמתי לפיגועים ולאכזריות, יש לי חייל טרי בבית, אתה מבין? עסוקה במשרד, אך זמינה. ביי ש נ ה ב

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית