איתן

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

22/01/2002 | 09:21 | מאת: מיכל

קיבלתי ושלחתי. יום טוב, מיכל.

22/01/2002 | 09:29 | מאת: שלומי

יפה יפה, אני מנהל לי אתך רומן קטן ושקט, פתאום בא איתן, לפני שמספיקים לומר מוצ'ניו קוצ'יניו, מתחילים ביניכם מיילים, ואני הקטן והמסכן, נשכח לגמרי לגמרי בפינה !! יפה מאד !! מה המצב מיכלוש ?? מה כל המיילים האלו בינך לבין איתן ?? תספרי לשאר העמך שבפורום קצת .

22/01/2002 | 09:36 | מאת: מיכל

מה פתאום שכחתי אותך, נשמתי. איך אפשר:):):) ומה אתה עולה על עצים של אחרים? לכל אחד יש את העץ שלו. אני עונה לך בעץ שלך.

22/01/2002 | 11:31 | מאת: איתן

גם אני שלחתי לך בחזרה:))) בוקר טוב איתן

22/01/2002 | 11:51 | מאת: מיכל

קראתי. תודה. מה אתה אומר על שלומי הקנאי:) הוי, כמה מחמיא... אני חושבת שכמו שאתה תתחתן עם ענת והרה אני אתחתן עם שניכם...

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית