ליונת

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

21/01/2002 | 23:18 | מאת: ורוניקה מוריליו

יונת היקירה כאשר אדם שוחה בים סוער מלא כרישים וגלים והוא עושה זאת במשך תקופה ארוכה ומגיע לחוף ושורד הוא גיבור גדול. אני יודעת שאת אמיצה משום שאני מכירה את הסערה בים הרבה פחות טוב ממך אבל מכירה מספיק את הסערה בשביל להעריך אותך ולהעריץ אותך. מי שמותח עליייך ביקורת ומי שזרה מלח על פצעיי לא שוחה בים האכזר הזה וראוי שנפסיק להתייחס לקיומם שלך בהערצה

21/01/2002 | 23:42 | מאת: ליהי

הזכרת לי שיר של רמי קליינשטיין: " כמה זמן ייקח עד שתביני, לא רק דם מושך את הכרישים. אין יותר מידי דולפינים, יש רק ים של ימים קשים"

22/01/2002 | 00:12 | מאת: HERA

נו, אז למה מתפלאים שאני טובעת???

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית