נרקסיזם

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

21/01/2002 | 21:44 | מאת: אלי

שלום לכולם אשמח לקבל חומר בנושא הנרקסיזם או קישורים לאתרים בעיברית בנושא כמו כן גם על "הפרעת אישיות גבולית" תודה לכל מי שיכול לעזור אלי

21/01/2002 | 22:15 | מאת: סטודנטית לע"ס

כחומר קריאה נסה את "פרקים נבחרים בפסיכיאטריה" של פרופ' אליצור וכן את ICD-10 - ספר האבחון של הפרעות אישיות.

22/01/2002 | 00:15 | מאת: HERA

אלי שלום, אני חייבת לציין, שמאגר הקישורים בעברית די מצומצם ולא מקיף את כל התחומים. לא נתקלתי עד עכשיו באתר מקצועי שמכיל חומר על בורדר-ליין או על נרקסיזם. אני יכולה לכתוב לך פה המון דברים על שתי ההפרעות, אבל לפני שאני עושה את תהיתי אם תוכל להיות ספציפי, כדי לחסוך לשנינו מידע מיותר...?

22/01/2002 | 22:13 | מאת: אלי

ל hera אשמח לקבל כל חומר על נרקסיזם על בורדר-ליין את הסימפטומים תודה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית