איתן

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

21/01/2002 | 15:34 | מאת: מיכל

שלחתי סוף סוף. מקווה שהגיע, כי גם יכולת השחזור שלי מוגבלת:)

21/01/2002 | 18:40 | מאת: איתן

מיכל לא תאמיני:))) אבל עכשיו יש בעיה במייל של נטוייז'ן בכל הארץ:))) וזה דווקא רציני. אני מקווה שלא נמחק שום דבר ממה ששלחת. כל כך הרבה חיכיתי חסר להם להם שקרה משהוא. לכל חברה יש את החסרונות שלה. בנזקבינלאומי הגלישה איטית שחבל על הזמן. בנטויז'ן בעיות אם האימיילים. והתמיכה לא משהו. 100 דרגות ועדיין לא יודעים מי יודע כמה:))) בקיצור אני מקווה שהבעיה תפתר בקרוב. ולכשתיפתר אני אגיד לך מה עלה בגורל האי מייל שלך:))) כנראה שהמיכתב שלך גרם לכל הבעיות בשרתים של הוטמייל ונטויז'ן:))) את כנראה צריכה שיקרו לך ולכתוב רק דברים טובים:))) איתן

21/01/2002 | 21:00 | מאת: מיכל

נו, מה קורה עכשיו? הייתי בטוחה שכבר קראת ויש תגובה מוכנה ופתרונות ופרשנויות... שלחתי לך באאוט לוק ולא בהוטמייל. אם זה קשור לנטוויז'ן, אז לפי מה שאתה אומר זה בכלל לא נשלח. אח! עבדתי עליו כ"כ הרבה... בכל אופן זה שמור אז תמיד אפשר לשלוח עוד פעם. כמו בכל דבר בחיים, גם בשביל מיילים צריך סבלנות:) מיכל.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית