למיכל- תגובתי בעניין רווקות

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

21/01/2002 | 10:49 | מאת: מיכל +40

היי מיכל יש לי המון מה לאמר לך. בשלב זה, אינני מעוניינת להגיב בפורום, כדי לשמור על פרטיותי. אני גרושה ואם לבן -חייל, למודת נסיון, ואשמח לענות למייל הפרטי שלך- אם את מעוניינת. להשתמע מיכל+40 (נ.ב. -את זוכרת שאת הארבעים פלוס הזה אני מוסיפה "בגללך"......כן?)

21/01/2002 | 10:56 | מאת: מיכל

היי שוב נכנסה לפורום מיכל חדשה. מה לעשות שהשם שלנו כל כך נפוץ... אז אני זו לא היא. אני נשואה ויש לי ילד ואני גם יותר צעירה. שוב תודה על תוספת ה - 40+ ובהצלחה למיכל החדשה.

21/01/2002 | 11:00 | מאת: מיכל +40

היי אני לא מאמינה....... אולי כדאי לבקש ממנה -ממיכל השלישית-לתת איזו "הבדלה"... הייתי בטוחה שזו את..... בכל מקרה- שיהיו לך חיי נישואין מאושרים!! מיכל 40+

21/01/2002 | 11:10 | מאת: שלומי

מיכל בת הארבעים פלוס, נראה לי שאת מתבלבלת עם מיכל אחרת, זו כבר מיכל שלישית רווקה, המיכל ההיא נשואה עם ילד. מה כולם נדבקו לשם מיכל ?

21/01/2002 | 11:25 | מאת: מיכל +40

היי שלומי אכן- הצלחתי להתבלבל... וזה רק בגלל שאני "חדשה" יחסית בעצמי. אבל מיכל שלנו (הותיקה)הבהירה לי את העניין מספר דקות לפניך. אכן -שם מקסים מיכל, חייבת להודות בגילוי לב- שזהו רק הכינויי שלי... להשתמע מיכל+40

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית