ל HERA חשיפה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

21/01/2002 | 10:32 | מאת: ורוניקה מוריליו

היי יש לי חשש לפרסם בפורום במלואו את המייל ששלחתי לך לא משום שאני מתבייש אלא משום שמעט מאוד מהגולשים יבינו את תוכנו מה דעתך ?? תודה

21/01/2002 | 10:56 | מאת: ספיר

נשמע מתנשא קצת לא? אפשר להתחבט בנושא בצורה יותר אישית, ולא לתהות בקול על יכולתם של המשתתפים בפורום להבין..נק' למחשבה. ספירוש

21/01/2002 | 17:13 | מאת: HERA

ורוניקה... אני חושבת, שאפשרי לפרסם את המייל בפורום... מי שיבין - יבין. אבל צריך לקחת בחשבון, שבטח ישאלו שאלות... מה דעתך על זה? האם יש באפשרותך להתמודד עם בקשות להבהרה, או שאלות על חייך האישיים?

22/01/2002 | 09:00 | מאת: שלומי

ורוניקה, לא יפה לסקרן אותנו ככה. עכשיו כולנו מתים לדעת מה כתבת במייל להרה. אז ילה, שלחי לפורום. מה כבר יכול לקרות ? מי שיבין, יבין. מי שלא יבין, לא יבין. בהצלחה, ביי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית