הומו

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

21/01/2002 | 08:45 | מאת: אבי

אני צריך עזרה אני מרגיש שאני הומו אני נמשך רק לבחורים ולא לבנות אני רוצה טיפול תרופתי בשביל זה מה אני יכול לקבל אנא עזרו לי

21/01/2002 | 09:04 | מאת: מיכל

אבי שלום, קודם כל אתה צריך לברר לעצמך אם נוח לך עם משיכתך לבנים או לא. כלומר למי אתה חושב שהמשיכה שלך לבנים מפריעה, לך או לסביבה (הורים, חברים)? אני מניחה, ותקן אותי אם אני טועה, שאם פנית לעזרה אז לך לא כל כך נוח עם זה. בכל אופן, אין לזה טיפול תרופתי. הומוסקסואליות אינה מחלה. זוהי תכונה מולדת אך ישנם כאלה שנמשכים גם לשני המינים. נסה לברר לעצמך בדיוק אם אתה נמשך לשניהם או רק לבנים. מה שכן אפשר ורצוי לעשות הוא לשוחח עם אדם קרוב על הקושי ואם אין כרגע אדם כזה שאתה מסוגל לספר לו על עצמך אז מוטב לדבר עם פסיכולוג שיעזור לך להבין את מה שעובר עליך בצורה יותר ברורה. בכל מקרה חכה לעוד תשובות בפורום הזה, הפסיכולוגים עונים בדרך כלל יותר מאוחר אז כדאי לעקוב מדי פעם. שיהיה לך רק טוב, מיכל.

21/01/2002 | 10:05 | מאת: אבי

תודה לך מיכל מה אני יגיד לך זה לא קל בכלל אני מרגיש מאד לא נוח עם זה אני נמשך לבנים בעיקר וזה קשה לי אני רוצה להיות כמו כולם אני מודה לך על התייחסותך אל שאלתי

21/01/2002 | 09:12 | מאת: ליאת (סטודנטית לפסיכולוגיה )

אבי בקר טוב , אני חושבת שטיפול תרופתי זה לא שיפתור לך את הבעיה. אני גם לא חושבת שישנה תרופה שיכולה לעזור לך לימשך לבנות במקום לבנים,אולי אתה כן יכול לשוחח על כך עם פסיכולוג שיעזור לך לגבש החלטה ויעזור לך לקבל את מי שאתה באמת. אבי, אולי תנסה לצאת יותר עם בנות להכיר אותן יותר טוב או שתכנע לייצר שלך, שהוא להיות עם בחור.(שאין בזה כל רע , כל עוד אתה מרגיש עצמך). ישנם פרטים שלא כתבת :גיל , האם היו לך כבר מערכות יחסים עם בנים/בנות או שזה רק בגדר תחושה והרגשה. מקווה שקצת עזרתי, ליאת

21/01/2002 | 09:59 | מאת: אבי

שלום לך ליאת אני בן 22 יצאתי גם עם בחורים וגם בחורות אבל הענין שאני לא נהנה מבחורות רק כשיש לי בחור יפה ומושך ואני לא רוצה להמשיך ככה אני רוצה להיות כדרך כל העולם לכן אני מחפש טיפול תרופתי שלדעתי זה יותר טוב ויותר מהר מטיפול פסיכולוגי תודה רבה לך ליאת על תשובתך

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית