יונת-ורוניקה-מיילים

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

21/01/2002 | 08:41 | מאת: ורוניקה מוריליו

יונת היקרה אמרת לי שכתבת מייל ארוך והיתה תקלה בשליחתו והתקלה גרמה לך קריזה וייאוש א. ורוניקה לא שווה את זה שמישהי תיכנס בגללה לקריזה וייאוש ב. כאב לי שנגרמה ליונת עוגמת נפש ג. ורוניקה לא תפסיק להיות בקשר עם יונת כי משמעות הדברים שמנסים לעשות ליונת "הנחות" ומרחמים עליה . ד. יונת לא זקוקה לרחמים משום שהיא בחורה נפלאה ואמיצה שמתמודדת בצורה מעוררת הערצה עם מציאות מאוד קשה שאנשים לא מבינים אותה ולא מסוגלים להבין אותה ה. התרגשתי שהדברים שכתבתי לך באו לידי ביטוי בתשובה ארוכה. כאשר כותבים מכתבים ארוכים אפשר לשמור אותם במהלך הכתיבה בקובץ. אם יש לך WORD את יכולה לערוך את תוכן המכתב בתמלילן בסוף לסמן את כולו ב CTRL-A לבצע CTRL-C (העתקה) ואז להדביקו למקום הנכון תודה ורוניקה

21/01/2002 | 14:40 | מאת: יונת

וורוניקה שלום ! בעינייני המחשב אני אהבלה גמורה . ונתת לי הרבה מחמאות שאולי אני לא ראויה להם כי אני לא מרגישה את עצמי אמיצה אלא מאוד חלשה שמנסה להתמודד במסגרת החיים בה אני חייה { קיבוץ } שהיא מאוד קשה ולא מבינה . אני בעיניהם מתוסבכת או חולת נפש . אבל יש לי את המשפחה שנותנת חוזק ורצון בשביל מי לחיות .

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית