סרוקסאט ואלכוהול

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

21/01/2002 | 01:09 | מאת: יוסי

שלום. התחלתי לקחת סרוקסאט ביגלל חרדות קשות שכוללות פחד מהתקף לב וסחרחורות ועוד כל מיני מיחושים שונים....... השאלה שלי היא..... אני שותה הרבה אלכוהול האם אפשר לשלב בין האלכוהול והסרוקסאט???

21/01/2002 | 01:48 | מאת: ליליאן

לא לא ועוד פעם לא!!!!!!!!

21/01/2002 | 04:55 | מאת: ד"ר אבני

יוסי שלום אין מנוס מלהוועץ ברופא שלך כללית השלוב אינו מומלץ אם אתה שותה הרבה לאורך זמן מומלץ לרדת בהדרגה אלכוהול עשוי להיותצורה להתמודד עם חרדות בצורה שלרוב אינה מועילה מעבר למיידי בברכה עמי

21/01/2002 | 09:17 | מאת: ליאת (סטודנטית לפסיכולוגיה )

יוסי בוקר טוב, מומלץ להגביל את כמות השתייה, אלכוהול עלול להגביר את תופעות הלוואי של תרופה זו. אני ממליצה לך לשוחח על כך עם הרופא המטפל . יום טוב, ליאת

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית