להרה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

21/01/2002 | 00:55 | מאת: ניקולט

קראתי את המאמר שציינת למטה. מה שעניין אותי היא תפישתן של נשים עובדות לגבי עצמן. אמנם שם מדובר על הסקטור הקיבוצי שהוא שונה מן העירוני. הגעתי למסקנה שגם המשפחה הקרובה של האשה ( בעל. ילדים. אחים ואחיות) מעריכים את האישה לפי המעמד שלה בעבודה . מה דעתך??

21/01/2002 | 01:01 | מאת: HERA

יש בזה משהו... אבל אין חוקיות. יש הרבה נשים עם תפקידים בכירים, שגם בבית הן "הבוס". ויש כאלו שמשאירות את הסמכותיות בעבודה, ובבית מתפקדות כ"נשים צנועות"... למרות שלדעתי מה שמשפיע על ההערכה של הסביבה הקרובה הוא בעיקר האופי של האישה. בד"כ נשים עובדות עם אופי "חיובי" (אין לי כרגע מילה אחרת), הן אלו שמגיעות לתפקידים בכירים, ויש להן יותר סמכויות, וגם מוערכות יותר ע"י הסביבה בשל האופי שלהן, ככה שלמעשה שני הדברים קשורים זה בזה.

21/01/2002 | 01:08 | מאת: HERA

אני פורשת בשלב זה... השארתי לי המון בלאגן בחדר, ועכשיו צריך "לסדר הכל"... פשוט לשים הכל בערימה... לילה טוב.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית