האם מישהו יכול להמליץ על פסיכולוג?

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

30/11/2000 | 10:49 | מאת: מיכל

האם מישהו יכול להמליץ על פסיכולוג או פסיכולוגית קליניים אשר עובדים עם קופת חולים מאוחדת?

30/11/2000 | 20:38 | מאת: טלי וינברגר

מיכל שלום רב, האם יש לך את רשימת הפסיכולוגים שעובדים עם הקופה? בדרך כלל ל"מאוחדת" אין רשימות ארוכות. אם את רוצה להתייעץ, את יכולה להתקשר אליי ואנסה לעזור לך במציאת המטפל המתאים (כמובן, זה קשור גם לאזור מגורים, ואני מתמצאת במטפלים שקיימים בעיקר באזור המרכז והשפלה). הפרטים שלי נמצאים בכרטיס האישי בהקלקה על שמי... בברכה, טלי פרידמן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית