נשים בלבד...

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

20/01/2002 | 15:58 | מאת: HERA

http://gender.mofet.macam98.ac.il/psychology.htm

20/01/2002 | 16:26 | מאת: ליאת (סטודנטית לפסיכולוגיה )

HERA צהרים טובים, תודה על המידע, מאד מעניין ליאת

20/01/2002 | 16:36 | מאת: שלומי

הרוש, אני שמח שאת שוב אקטיבית. את רוצה להעביר אותנו קורס לפסיכולוגיה ?? כבר אמר אלברט איינשטיין: הדמיון חשוב יותר מהידע !!!! דרך אגב: מי עוד דיבר על דייטים חוץ ממני ?

20/01/2002 | 16:43 | מאת: ליאת (סטודנטית לפסיכולוגיה )

הי שלומי, חשבתי שכתוב לנשים בלבד הסקרנות הורגת...... שלך ליאת נ. ב - מה רע בכמה קורסים בפסיכולוגיה

20/01/2002 | 23:07 | מאת: HERA

שלומי'לה... בטח תקרא את זה רק מחר... אני משתדלת להיות אקטיבית, כי אחרת אני אשקע לחלוטין ב"ערפל השגעון".... :-) ומה רע בקורס פסיכולוגיה? כל המרבה הרי זה משובח. מה אכפת לך לרכוש ידע בחינם? ויש דברים, שלא עולה בכלל על הדעת לדמיין.... לגבי הדייטים - אני נמצאת בפורום כבר 4 חודשים (בערך)... והנושא הזה עלה כמה וכמה פעמים.... ההבדל הוא, שאתה נידבת לי אחרים בעוד האחרים נידבו את עצמם.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית