לד"ר אורן קפלן

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

30/11/2000 | 06:46 | מאת: אופיר

טלי הפנתה אותי עליך,אני מחפש עוד מידע בקשר למיבחן רורשך ומיבחני TAT אחרים איפה אני יכול לילמוד עוד עליהם ? כבר יש לי מיבחן רורשך בבית,שקניתי בשוק הפיפשים ב 30 שקל (המוכר הדביל ניסה לימכור את זה ב 90 בתור יצירות אומנות:-) אופיר

30/11/2000 | 22:42 | מאת: ד"ר אורן קפלן

היכנס לספרית מדעי החברה באוניברסיטת תל-אביב או בכל אוניברסיטה אחרת. תמצא שם עשרות ספרים בנושא, פשוט חפש תחת הנושא שמעניין אותך. אם אינך סטודנט יש דמי כניסה נמוכים. בכל מקרה, תוכל לעשות את החיפוש מהבית באתר הספריה של האוניברסיטאות. למשל באתר http://www.tau.ac.il/soclib אם ספר מסויים מעניין אותך תוכל להזמין אותו בתולעת ספרים ברחוב בזל בת"א או להזמין אותו באחד מאתרי הספרים בארה"ב, אמזון או ברנס אנד נובלס. בברכה ד"ר אורן קפלן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית