מירי שלום.

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

18/01/2002 | 15:56 | מאת: איתן

מירי שלום. קודם כל גם אם את לא מרוצה מאיך שאת ניראת. זה עדיין לא פיתרון להרוג את עצמך. התאבדות לא פותרת בעיות. התאבדות היא אנוכית וטיפשית. ומה שאת עושה את הורגת את עצמך את בעצם מתאבדת אבל לאט. לכל בעיה יש פתרון כזה או אחר לפעמים קל ולפעמים קשה ואולי אפילו קשה מאוד. לפעמים לפתור בעיות זה לא מהיום למחר זה תהליך ארוך שיכול גם לקחת שנים אבל עדיין זה פתרון. אין תרופות קסם. לא כדורים ולא אבקות. אם את רוצה לעבור שינוי את צריכה להתיעץ. אם זה עניין של דימוי את יכולה להתיעץ אם פסיכולוגית. אם זה לבוש אז יש אנשים שמבינים באופנה. ואם זה משקל יש קבוצות תמיכה. שזה עדיף על דיאטנית כך מספרים פה. יש הרבה דברים לעשות. חוץ מלהרוג את עצמך. אם את רוצה להשתנות אז תעשי מעשים אמיתיים לא טיפשיים. תתענייני ותבדקי מה לא בסדר אצלך מה לא אוהבים אצלך. ואז לפי זה תבחרי מתוך מגוון רחב של אפשרויות. אני חושב שמה שיונת המליצה לך בתור התחלה זה דבר מעולה. תתחילי אם זה ותיראי לאן זה יוביל. אל תהרסי לעצמך את החיים. הסיבה שלך בכלל לא מתקרבת ואפילו לא ברשימה של מספיקה לזה. בברכה והצלחה איתן

18/01/2002 | 16:48 | מאת: adi

היי איתן, היא אומרת שהיא מקיאה אחרי כל ארוחה כי יש לה סחרחורת ובחילה. היא עצמה הציעה כי תלך לרופא המשפחה. יכול להיות שהמניע הוא פסיכולוגי אבל גם יכול להיות ביולוגי. לחשוב על זה???? עדי

18/01/2002 | 16:57 | מאת: איתן

עדי שלום אני דווקא שמח שאת כאן. את יכולה אולי להמליץ לה על קבוצת תמיכה. יתכן והבעיה ביולוגית???? את שואלת. אני לא חושב אם קראת את כל ההתכתבות למטה אולי היית מבינה משהו אחר. במיוחד תיקראי את הסוף. כי אולי אם קראת רק את ההתחלה הבנת לא נכון את כל העניין תיקראי מה היא כתבה ליונת בסוף. ואז אולי אני אוכל לשאול אותך:))) לחשוב על זה????:))) בברכה איתן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית