פיגוע בחדרה...

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

17/01/2002 | 23:48 | מאת: HERA

ושוב מתחילים לספור מתים, להעריך את מצבם של הפצועים... חבר'ה - עם כל הכבוד לסיינטולוגיה, יש דברים קצת יותר חשובים בחיים.

17/01/2002 | 23:53 | מאת: גיל

גם עם כל הכבוד לפסיכיאטריה, יש דברים יותר חשובים (יותר חשודים?) בחיים. ושמעתי שסיינטולוגים נמצאים לעתים קרובות בזירת הפיגוע ומגישים עזרה לפצועים ולמחלציהם, ממש כמו שעשו במאותיהם בזמן האסון במרכז הסחר העולמי. הם כנראה פשוט יודעים להיות איפה שצריך ומתי שצריך. הידעת?

17/01/2002 | 23:57 | מאת: HERA

גיל... זה לא העניין!!!! תקרא את ההודעות למטה בעמ' הזה - לאנשים נמאס לקרוא פה על סיינטולוגיה!!!! נכון, הכל מתגמד לעומת פיגועי רצח שכאלה... אבל מי שמטפל לאורך זמן בנפגעי הטראומה הם הפסיכולוגים והפסיכיאטרים. רק סיינטולוגים נמצאים בשטח? ראבאק - עוד מעט יכתבו לי שאלוהים סיינטולוג, או שהסיינטולוגים הם אלוהים... תאמין לי, שכל מי שנמצא בזירה של ארוע רצחני ייתן יד...

17/01/2002 | 23:57 | מאת: נטע

אני פוחדת. הילדים שלי בתל אביב עכשיו במקומות הומי אדם, וזה מפחיד..... אי אפשר כבר להנות מבלי לחשוש. אני משתדלת לא לדאוג, להרפות ולחשוב חיובי, אך לא קל לי. בפרט כשזה מדובר בילדים שלי שהם בוגרים ועצמאיים, אך בכל זאת.... עד שיחזרו לא אעצום עין.

18/01/2002 | 00:00 | מאת: HERA

נטע, העלית פה דילמה... מצד אחד כאמא, החששות שלך כל-כך אמיתיים ונכונים, ומצד שני כאזרחית מדינת ישראל מה אפשר לעשות? וזה לא משנה מה הגיל של הילדים שלך במקרה הזה... הפחד הזה קולקטיבי לכל האנשים בכל הגילאים. אני מקווה שהילדים שלך יחזרו הביתה במהרה... כדי שתוכלי לישון קצת :-)

18/01/2002 | 11:43 | מאת: adi

ויש ילדה בת 12, שצריכה להתמודד עם מראות כאלה.... עדי

18/01/2002 | 16:22 | מאת: HERA

חשבתי על זה... בסה"כ זה אירוע משפחתי... האובדן כל-כך גדול בשביל משפחה אחת...

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית