להרה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

17/01/2002 | 23:45 | מאת: יונת

המחשב שלי מתנגד לי ואני לא יכולה לשלוח לך מייל . מחר או בשבת יבואו לראות מה קרה גם יש לי בעיה להכנס כאן לפורום . ברגע שיהיה בסדר אשלח לך מייל עם הפרטים שלה . חזרתי משחף קצת יותר מעודדת אבל עדיין מאוד מאוכזבת מעצמי .מחר אני שוב הולכת לשם לשעתיים . אז עד שהמחשב יהיה בסדר להתראות ושבת שלום .

17/01/2002 | 23:50 | מאת: HERA

כן, גם לי היו היום בעיות עם המחשב אחה"צ... יש לי סבלנות (מה עוד נשאר לי חוץ מזה?)... אז כשהכל יהיה בסדר עם המחשב שלך, אשמח לקבל את הפרטים. תודה ולילה טוב...

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית