מחפש מטפלת דתיה-בבקשה לא למחוק

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

29/11/2000 | 21:15 | מאת: alon

שלום האם מישהו יכול להמליץ על מטפלת דתיה (פסיכולוגית קלינית או פסיכיאטרית) המקבלת באופן פרטי, מעדיף מאיזור המרכז ובשנות השלושים. תודה אבקש ממנהלי האתר לא לעשות צנזורה ולמחוק הודעות.

29/11/2000 | 22:18 | מאת: ע...

לאלון! מה זה כל כך משנה לך מי תהיה המטפלת שלך ובאיזה גילאים?? כשיש למישהו בעיות הוא לא צריך להציב קריטריונים למטפל! ומה רע במטפל זכר? לפי דעתי תפסיק עם השטויות ותיקח את עצמך בידיים ואם זה יהיה עם מטפל חילוני לא יקרה כלום! תחשוב על זה

30/11/2000 | 21:54 | מאת: אלון

וודאי שזה משנה יש ערכים שאדם שאינו דתי לא יוכל להבין ולכן לא יוכל לפתור את הבעיות ולגבי המין, גם זה משנה כי יש אנשים שנפתחים רק עם מטפלים או מטפלות לכן אם מישהו יוכל להמליץ, אודה לו

02/12/2000 | 19:01 | מאת: יוני

יש לך טעות. לפי ההלכה אסור לפנות לאדם לא דתי שיטפל בדתי. ומי שדתי זה בפירוש אדם ששומר על ההלכה.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית