מדוע נמחקה הודעתי?

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

29/11/2000 | 21:06 | מאת: אחות של חולת סכיזופרניה

לפני יומיים שאלתי את ד"ר פלד שאלה על הקשר בין חינוך ומשפחה להתפרצות של סכיזופרניה. זכיתי לתשובה מד"ר אורן קפלן, ואני מודה לו על כך, אך ד"ר פלד לא ענה עדיין, ומאז ההודעות נמחקו. קשה לי להבין מדוע הודעה מן הסוג הזה צריכה להימחק. מישהו מראשי הפורום יכול להניח את דעתי?

29/11/2000 | 21:21 | מאת: אחות של חולת סכיזופרניה

באורח פלא שבה הודעתי אל הפורום. מדובר בטעות שלי. סליחה.

29/11/2000 | 22:30 | מאת: ד"ר אורן קפלן

זה לא פלא, זו השיטה בה הפורום מופעל. הודעות ישנות נימצאות בדפים הקודמים וניתן לאתר אותם. הן לא נמחקות (אלא אם מדובר בהודעה הפוגעת בכללי השיחה בפורום). ברגע שניתנת הודעה חדשה, מוקפצת ההודעה המקורית עם התשובה עליה לראש הפורום.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית