אני אחזור במהרה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

16/01/2002 | 02:31 | מאת: HERA

סתם התפרקות קטנה אבל לכל הדואגים אחזור במהרה אוהבת אותכם HERA

16/01/2002 | 02:42 | מאת: adi

מה שלומך, ילדה שלי? עדי

16/01/2002 | 07:33 | מאת: שלומי

הרה, נשמה, הי, טוב לקבל אות חיים ממך. לפחות נכנסת לקרוא אם לא להגיב. הרגישי טוב ! ד"ש לכל גן החיות. חזרי במהרה ! מתים עלייך ! ביי

16/01/2002 | 09:37 | מאת: מיכל

הרה חמודה, מצטרפת לכל הדואגים ומקווה באמת לכל הטוב בשבילך. כשתרגישי מספיק חזקה לשוב ולעזור לאחרים מנסיונך וחכמת חייך הגדולים - שובי אלינו עם כוחות מחודשים, בשבילנו, אבל בעיקר בעיקר בשביל עצמך. מיכל.

16/01/2002 | 16:32 | מאת: HERA

אני שמחה לקרוא שאחזור במהרה!!!!!! טוב לדעת שיש מי שכותב בשמי לאן אני הולכת ומתי אני חוזרת!!!! הייתם צריכים להבין, שאני לא כתבתי את ההודעה הנ"ל... מתי כתבתי פעם למישהו שאני אוהבת אותו???!!! וזה לא שאני שונאת אתכם... פשוט לא משתמשת בביטויים "נרגשים" של אהבה... אם זו הייתי באמת אני, לא הייתי כותבת "התפרקות קטנה", כי זה לא נכון... אבל לא משנה, יצא במקרה שבאמת אני פה. ליהי - עניתי לך על המייל, אני לא יודעת אם קיבלת אותו. יונת - תודה!!!! איתן - אני עוד רגע עונה לך על המייל שלך. ענתו'ש - כדי להתמודד עם הצפה של נפט צריך ס-ב-ל-נ-ו-ת!!! ואת יודעת את זה. ואני לא שוכחת לך את זה :-))) ולכל היתר, הבנתי שחיפשתם אותי (מיונת) לא ביקרתי פה בכלל, ככה שלא ראיתי את זה. אני לא אדפדף אחורה, אז רק שאני (ולא מי שכתב בשמי) פה!

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית