למה אין התקדמות בריפוי הסכיזופרניה ?

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

16/01/2002 | 02:07 | מאת: ריקי

לכום שלום האם יש למישהו תשובה כי זה נירא באמת שמשהו פה חסר אולי רצון אולי כלים אבל זו מחלה קשה סובלים ממנה הטובים וחכמים למה אין פה מספיק מאמץ . תענו ותחפשו ואולי מישהו ישמע אותנו. ויתכן שצריך יותר פירסום. ריקי

16/01/2002 | 05:32 | מאת: דר' עמי אבני

ריקי שלום האמת היא שבשנים האחונות עם התקדמות דרכי מחקר של המוח יש מאמץ מחקרי רב ומגוון לחקור את הסכיזופרניה האמת היא שאין עדין הבנה אמיתית מה מקור הבעיה ואיך המחלה מתפתחת ככל הנראה מדובר בהפרעה מוחית לצערי הרושם הוא שכנראה שאנחנו עדין אנחנו רחוקים מהבנה שתתן לנו כלים טובים יותר להתייסח לשאלת הרפוי עם זאת אין ספק שיש התקדמות מסויימת כולל תרופות טובות יותר בברכה עמי

16/01/2002 | 20:29 | מאת: ריקי

שלום ד"ר עמי למרות כל מה שאמרתה אני עדיין בתחושה שזה תחום נידח בראפוה ואינני מבינה עדיין את הסיבה . שומעים על כל מיני התפתחויות בכל מיני תחומים , אבל לא שמעתי אפילו פעם אחת על משהו שקרה בסכיזופרניה. על התרופות החדשות לכולם יש תופעות לואי חמורות. ומה השמנה זה לא גרועה ? יכול להיות שזה לו גרוע אם מתיחסים לתרופות הישנות אבל עדיין זה רחוק מלהיות עניין רציני. היתי רוצה לקרוא בעצמי על המחקרים כדי לא לבזבז את זמנם של אחרים ובמידה וידוע לך על אתרים מסוג זה אשמך לקבל את כתובתם . בתודה ריקי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית