שמתם לב ?

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

15/01/2002 | 16:40 | מאת: שלומי

נעלמו כל הדפים הקודמים. כנראה שתפסנו יותר מידי מקום. יש עכשיו רק כמה דפים אחורה וזהו. טוב, לא נורא. לפעמים זה משמח למחוק את הכל ולהתחיל דף חדש ונקי !! לפעמים כותבים דברים ואחר כך מתחרטים עליהם. לפעמים אומרים דברים ואחר כך מתחרטים . או קי, גמרתי לקשקש להיום. היו לי בריאים וחזקים . הרבה אושר ומזל . להשתמע !

15/01/2002 | 17:13 | מאת: איתן

שלומי שום דבר לא נימחק יש למטה איפה שרשומים מספרי הדפים שני חצים שמכוונים לשמאל. תלחץ עליהם ותקבל את 20 הדפים הקודמים ואם תרצה ויהיה לך ממש ממש משעמם:)))) תוכל להגיעה לעמוד מספר 1:))))) איתן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית