מישהי חסרה כאן

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

15/01/2002 | 14:19 | מאת: שלומי

חברה, שמתם לב שהרה לא נכנסה אתמול בכלל לפורום ? התגובות שלה ממש חסרות לי. אז אם מישהו מכם אשר נמצא בקשר אי מיילי עם הרה, והוא או היא יודעים משהו לגביה, נא ליידע אותנו. הכל טוב ויפה אבל בלי הרה , זה לא ילך !! ביי

15/01/2002 | 15:11 | מאת: ריקי

שלומי שלום גם אני נכנסתי וחיפשתי אותה , לצערי אני לא יודעת את הדואר שלה . וזה באמת חסר, היה לי הרגשה שהיא HERA של האתר. ריקי

15/01/2002 | 15:28 | מאת: שלומי

הי ריקי, וולקום לפורום. נקוה שתחזיקי מעמד זמן ארוך יותר מאשר אחרים שמבקרים ונוטשים. הרה בדרך כלל נכנסת לפורום אחרי צהריים, חמש כזה. אבל אמש היא לא נכנסה כלל. אני מקוה ששלום לה. האינטלגנציה שלה מוערכת כאן ע"י רבים וטובים. נקוה שתשוב אלינו היום. בהצלחה לך ריקי , ואם את לא חוששת יותר מידי להיחשף, מה קורה איתך ?

15/01/2002 | 22:54 | מאת: ליבי

שלומי אם תסתכל בדף 561/2 תראה שהרה כתבה הודעה היא מן הסתם עוברת משברון ולפעמים בתוך משבר לא רוצים לדבר עם אף אחד יש אנשים שמעדיפים לעבד את הדברים לבד ורק אחר כך לחלוק אותם עם מישהו אפשר רק להחזיק לה אצבעות ולהבטיח שנהיה פה כשתחזור

16/01/2002 | 11:48 | מאת: שלומי

ליבי, את בטוחה שתהיי כאן כשהיא תחזור ? האם את חדשה בפורום ?

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית