מיכל החרוצה ,

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

14/01/2002 | 09:26 | מאת: שלומי

הי מיכל, איפה את הבוקר ? האם התחלת לעשות משהו בקשר לעבודות ? כמה ילדים יש לך ? (אם מותר לשאול) יום נעים ומוצלח לך ביי

14/01/2002 | 09:51 | מאת: מיכל

הי שלומיל'ה אני פה ואתה? אני קצת עם העבודות וקצת לא. האמת, יותר מעניין בפורום. לשאלתך הסקרנית - יש לי ילד אחד, שיחיה, אני עוד צעירה... האמת היא שעכשיו נורא בא לי בת אבל אני רוצה שהילד יגדל קצת ויקבל את מלוא תשומת הלב שהוא זקוק לה. אתה חייב לקרוא בפורום תזונה יש שם הודעה דוחה במיוחד... אתה כבר תבחין (ותריח) בה למרחוק. יום נעים ומוצלח גם לך, מיכל.

14/01/2002 | 10:55 | מאת: מיכל

הלו, שלומי, אתה פה? ענת כתבה לך הודעה בע"מ 557.

14/01/2002 | 12:16 | מאת: שלומי

הי, אני כאן מידי פעם. הבוס שלי הנודניק החליט אתמול לתת לי בוחטה של עבודה (נכון שהוא לא נורמלי ? מה הוא באמת מצפה ממני לעבוד ??? ) אז אין ברירה צריך לגמור אותה. העבודה באה לפני הפורום. עכשיו פחות או יותר גמרתי. אני מאחל לך מכל הלב שתהני מבנך החמוד ושהוא יסב לך המון המון נחת. את יודעת שאי אפשר ללדת בת לפי הזמנה. זה יכול גם להיות עוד בן. (גם אז, זה לא יהיה נורא כל כך, נכון ? ) קראתי בתזונה על הבחורצ'יק שחסר לו חלבונים. כפי שהבנתי , ישנן הרבה בנות שעושות את מה שהוא הציע באופן קבוע (אם את יודעת למה אני מתכוון). (אצלינו זה אסור). בכל אופן, ישנם דברים יותר מגעילים ששותים אותם כאשר מדובר בתרופה. תהיי בריאה, ובהצלחה רבה בעבודות. ונשיקונת לבן החמוד. ואיך אני יודע שהוא חמוד ? , תשאלי , ניחוש פרוע !! ביי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית