XANAX

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

13/01/2002 | 18:17 | מאת: בתיה

אני סבלת מחרדה, באה לידי ביטוי קיצוני לקראת טיסה ובשעת טיסה , כאשר מה שמטריד אותי הוא - מה יהיה אם אצטרך לשלשל והשרותים לא יהיו זמינים ? האם טיפול ב- XANAX יכול להרגיע אותי , ואם כן החל ממתי עלי לקחת לפני הטיסה. תודה

14/01/2002 | 06:04 | מאת: דר' עמי אבני

בתיה שלום לטעמי פני לעיוץ האם יש חרדה כל הזמן ? חלק מהזמן ? מלווה דכאון ? מלווה דברים אחרים ? ... קסנקס ממכר בשמוש תכוף - זהירות !! עמי

14/01/2002 | 14:38 | מאת: בתיה

א. תודה על התיחסות, ב.לא מלווה בדיכאון,אלא בשילשולים, הגורמים לי לצום כיומיים לפני הטיסה, כדי שאוכל להסביר לעצמי שבעצם "אין לי מה לשלשל". לכן האם XANAX יכול להרגיע אותי, ואם כן כמה זמן לפני הטיסה עלי לקחת את התרופה. תודה

14/01/2002 | 18:58 | מאת: "אור

סחטיין דוקטור....

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית