סרוקסט

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

28/11/2000 | 20:55 | מאת: נואל

שלום רב, התחלתי לקחת סרוקסט לפני מספר ימים (רבע כדור) ופרט לקצת עייפות ובחילה יש לי תחושות מוזרות בגוף כמו פיהוקים שבסופם הלסת התחתונה רועדת ומעין מתח בגוף וצורך לכווץ חזק את הגוף (ההיפך ממה שעושים שנמתחים..) האם זה נורמלי ? בנוסף רציתי לברר עם ירידה בחשק המיני , המצוינת כתופעת לוואי, אמורה לחלוף עם הזמן? מודה מאוד. נואל

29/11/2000 | 22:43 | מאת: שירה

לנואל. התופעות שאתה מתאר היו לי ואפילו יותר מכך. זה מאוד לא נעים אבל תוך שבוע וחצי התחלתי להרגיש טוב יותר גם מבחינת התופעות וגם מבחינה נפשית. בהצלחה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית