התרופות המתקדמות ביותר.

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

13/01/2002 | 01:56 | מאת: ריקי

איפה אתם יובל וזה מהלב. ריקי

13/01/2002 | 04:27 | מאת: HERA

שלום, מדוע שלא תתייעצי עם פסיכיאטר לגבי התרופות? זה לא משחק... הניסיון התרופתי של כל אחד אינדבידואלי... מה שעוזר לאחד יכול להזיק לשני... אני חושבת שקיבלת פה שמות של כמה תרופות... תפני לפסיכיאטר שימליץ על זו שהכי מתאימה. בהצלחה.

14/01/2002 | 00:11 | מאת: ריקי

ל HERA שלום לפני שאני יפנה לפסיכיאטר אני רוצה לדעת כל מה שניתן על העניין הזה היות ואני פונה בימקום מישהוא אחר וזה חרבה יותר קשה. אני רוצה לדעת בעצמי מה קורה עם אנשים שעברו טיפולים היות ואי אפשר לדבר מילה עם החולה שלי. קראתי את האתרים שהמלצת לאחרים אבל השפה האנגלית קצת קשה עלי אחרת היתי יודעת מזמן הרבה יותר. נכון שהניסיון התרופתי אינדיבידואלי אפילו הפשוט ביותר אבל אני הצתרך אך שהוא להחליט בימקומו רק לפי הנחוש שלי ולפי ההמלצות של הרופא ולכן אני צריכה להכנס לאולם הזה ולא נראה לי שהפסיכיאטר ישב ואלמד אותי את כל מה שקורה בתחום הזה. בכל מקרה אני מודה לך מאוד ושמחתי שענית לי. ובמקביל אני אפנה לסיכיאטר. ריקי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית