מחלת נפש

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

12/01/2002 | 17:23 | מאת: מאיר

ד"ר שלום רב! אני מחפש חומר, מידע וכל מה שתוכל לספר לי על מחלת נפש המכונת ביפולרית אני חושב. למקרה שאין שם כזה- אנה "שחק" קצת עם האותיות, זו המילה הזו או משהו דומה... תודה על עזרה אמינה- מאיר.

12/01/2002 | 18:05 | מאת: HERA

מאיר שלום, הפרעה בי-פולרית (או דו-קוטבית) היא בעצם מאניה-דיפרסיה... אני מקווה שאתה מסתדר עם אנגלית, כי הקישור שאני מצרפת לא מהארץ: http://www.geocities.com/HotSprings/Spa/3247/bi-polar.html

12/01/2002 | 22:09 | מאת: סטודנטית לע"ס

מי את? מאיפה כל הידע הזה? הקישור שנתת היה מאוד מעניין. תמשיכי....

12/01/2002 | 18:44 | מאת: שיר-לי

מאיר, שלום אם לפעמים אתה גם יורד מהאינטרנט, אתה מוזמן לקרוא את ספרה ה מ ע ו ל ה של ד"ר קיי רדפילד ג'יימיסון, פסיכיאטרית חולת מאניה דיפרסיה - הלא היא ההפרעה הדו קוטבית ששאלת עליה. הספר מתואר מנקודת מבטה כחולה, אבל עם תובנה מעולה של אשת מקצוע, בשפה עממית. היא קולעת היטב לכל הבעיות הייחודיות למחלה הזו ומציירת תמונה מדוייקת להפליא. נוגע ללב וגם לשכל.

12/01/2002 | 21:50 | מאת: מאיר

ת ו ד ה!

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית