איזוון מערכת העצבים האותונומית

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

12/01/2002 | 09:30 | מאת: עופר

רציתי לדעת אם יש טיפול לאיזון מערכת העצבים האותונומית? מה הסמפטומים לחוסר האיזון? ואם כן כיצד ניתן לאזן?

12/01/2002 | 11:36 | מאת: ד"ר אורן קפלן

עופר אינני יודע מה כוונת ב"איזון" בכל מקרה, ביו פידבק והיפנוזה הינן שיטות בהן ניתן להביא לשליטה במערכות גופניות אוטונומיות שלכאורה אינן נשלטות. ניתן לשנות טמפרטורת גוף, לחץ דם, דופק ועוד. בד"כ עומדת מטרה טיפולית מאחורי השינויים הללו. בברכה ד"ר אורן קפלן

12/01/2002 | 14:48 | מאת: עופר

דרך מי אני מגיע לטיפולים של היפנוזה או ביו פידבק??? למי לפנות?ד"ר אורן קפלן כתב/ה: > > עופר > אינני יודע מה כוונת ב"איזון" > בכל מקרה, ביו פידבק והיפנוזה הינן שיטות בהן ניתן להביא לשליטה > במערכות גופניות אוטונומיות שלכאורה אינן נשלטות. ניתן לשנות > טמפרטורת גוף, לחץ דם, דופק ועוד. בד"כ עומדת מטרה טיפולית > מאחורי השינויים הללו. > בברכה > ד"ר אורן קפלן >

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית