ליתיום

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

11/01/2002 | 22:32 | מאת: מינרווה

אומרים שליתיום גורם לעלייה במשקל. האם זה הליתיום עצמו, או שהוא פשוט מגביר את התיאבון?

12/01/2002 | 01:32 | מאת: HERA

http://gamnon.tripod.com/AG-NewHerbal/Glossary/Minerals/H-Mineral-Lithium.htm

12/01/2002 | 11:43 | מאת: דר' עמי אבני

שלום ליתיום גורם לעליה במשקל ככל הנראה במספר מנגנונים כולל השפעה על חלוף החומרים וצבירת נוזלים בברכה עמי

12/01/2002 | 20:42 | מאת: עמיר ס.

לפי מה שידוע לי, להוריד משקל זה תהליך שמצריך קצת ידע בתזונה ופעילות ספורטיבית. מי שיש לו מספיק כוח רצון והתמדה יוכל להוריד את עודף המשקל דיי מהר. בעיית המשקל לדעתי לא צריכה להיות כלל שיקול במחשבה האם להשתמש בליתיום. הבעייה האמיתית עם ליתיום היא שזה סם קטלני, הוא הורס תאי מוח ויכול לגרום לבעיות לכל החיים, בעיות אשר לא ניתן לפתור כלל בשל ההרס הניגרם לתאי המוח אשר אינם משתקמים כידוע. המחשבה על עודף המשקל זה בערך כמו לומר, לא הייתי רוצה להדרס על ידיי משאית כי זה יכול להרוס לי את הלק על הציפורניים.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית