חרדה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

11/01/2002 | 17:40 | מאת: אריאל

האם כתוצאה מהמחשבות על מחלה לא טובה (סופנית) הגוף נכנס למצב חרדה ויכול להגיב בתופעה כמו חולשה דיכאון קל וכדומה. למרות שאני מנסה לעשות את הדברים כמו שעשיתי לפני שנה הולך לעבוד בבוקר ועוסק בתחביבים שלי נראה שאני משקיע יותר מאמץ בלעשות את זה מבעבר וגם אני חושש פן מישהו ישים לב שאני לא מתנהג בצורה רגילה לכן אני חושב שיש עדיין בעיה שלא נפתרת עם כל בוקר שעולה מחדש ורק הדברים נעשים יותר כרונים. אני פשוט מרגיש שזה לא אריאל של לפני שנה האם חרדה או דיכאון יכולים לתקוף אדם ללא אזהרה מוקדמת והאם ניתן לשלוט בזה פשוט אדם קם יום אחד ומרגיש שמשהו לא בסדר איתו אודה לכם על עזרתכם אריאל

11/01/2002 | 17:55 | מאת: ד"ר אורן קפלן

אריאל שלום בעיקרון מהלך הדברים שאתה מתאר בהחלט יכול לקרות. לעיתים כשמסתכלים לאחור מצליחים לזהות את המקור לבעיה אבל לפעמים זו נותרת חידה. אני מציע לך לפנות לייעוץ פסיכולוגי כדי לשנות את המצב. במצבים מסויימים גם טיפול תרופתי עשוי לעזור. בברכה ד"ר אורן קפלן

11/01/2002 | 20:22 | מאת: נטע

אריאל שלום, כפי שד"ר קפלן כתב רצוי שתפנה ליעוץ פסיכולוגי, לדעתי בהקדם האפשרי. גם אני עברתי תהליך דומה למה שאתה עובר: שנה שלמה חשבתי מידי יום על מחלות סופניות ופתאום ביום "בהיר" אחד [יום חשוך...], קבלתי התקף חרדה. על מנת שתמנע מעצמך סבל כזה כדאי לך לפנות ליעוץ. בהצלחה ושבת שלום, נטע

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית