לד"ר פלד - סרוקסט-המשך

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

27/11/2000 | 23:24 | מאת: שגית

ד"ר פלד קשה להגיע דרך קופת חולים מתי שרוצים לפסיכיאטר. קובעים תור חודשיים מראש ולכן זו בעייה. התחלתי את הטיפול בסרוקסט ע"י הרופא לפני חודשיים וחצי. תופעות הלוואי בהתחלה היו לא נעימות אבל תוך כשבועיים מצב הרוח החל להשתפר. תופעות הלוואי נעלמו תוך חודש וחצי, מלבד התעוררות בלילה שכעת גם נעלמה. התופעה היחידה שנשארה היא פיהוקים. האם תופעה זו ידועה? כפי שכתבתי לך היתה לי תופעה של מתח ללא סיבה ביומיים האחרונים, ומצב רוח ממש טוב. אני אקבע לי תור לרופא. אנסה גם לשוחח איתך. לאור מצב הרוח הטוב (כמעט אופוריה) לא נראה לי שאני צריכה מינון גבוה יותר כפי שכתבת לי בתשובתך. מה דעתך לאור מה שהסברתי כעת? מודה לך מאוד שגית

28/11/2000 | 15:20 | מאת: מאיר

זה מאד חמור שקופ"ח נותנת לך לחכות חודשיים בשביל בדיקה אצל פסיכיאטר ומה שיוצא מכך כנראה הוא שאת מטופלת ע"י רופא שאיננו פסיכיאטר ואיננו מבין בתחום. תרופות פסיכיאטריות זה לא סוכריות ויש צורך באיבחון, מעקב וטיפול מסודר ע"י רופא מומחה בתחום. עצות בפורום אינן מהוות תחליף לטיפול רפואי מסודר- גם אם זה מאד עוזר לך.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית