ליונת

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

10/01/2002 | 21:50 | מאת: טלי

אל תשקרי לי, ואל תנסי להפחיד אותי. זה לא ילך, את כמו כולם. אני בת 16, לא כל כך קטנה, ואני יודעת מה אני עושה. טלי

10/01/2002 | 22:51 | מאת: ניקולט

לכולם שלום, לכולנו כוונות טובות . אבל טלי החמודה זקוקה ליעוץ מהמומחים של הפורום ולא מאתנו. כל העידוד שמנסים לתת לה או עצות רלוונטיות רק מעצבנות אותה.

10/01/2002 | 22:57 | מאת: ליליאן

אם את לא רוצה לשמוע, אל תכנסי לפורום ואל תבקשי עצות. אנחנו כאן פורום תרבותי ולא מעליבים ומקנטרים. לכי באופן דחוף לבי"ח תל השומר שם יש יחידה לטיפול בבעיות אכילה, ורדי מאיתנו. אם את כותבת אלינו בתוקפנות כזאת מסכנים ההורים והאחים שלך. לכי לטיפול !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

10/01/2002 | 23:06 | מאת: טלי

אני מצטערת אם פגעתי במישהו, לא התכוונתי. נכנסתי לפה רק כדי לקבל עיצה מכם, איך להוריד את כולם ממני ובמקום זה אני מקבלת ירידות מצידכם, כאילו עשיתי משהו רע. הלוואי ומישהו היה מבין. כולם פשוט נגדי, ואני מנסה להבין למה, באמת שמנסה. בכל מקרה, אני אצא מהפורום הזה כי אני רק עושה נזקים, כמו תמיד. תודה בכל אופן טלי

10/01/2002 | 23:49 | מאת: HERA

נכון, את בת 16, כבר לא ילדה... אבל רובנו פה קצת יותר מבוגרים... ואף-אחד לא משקר לך! יכול להיות שאת לא מקבלת את הדברים שלנו, אבל זה לא הופך אותם לשקר. היום את יודעת מה את עושה... אבל את עדיין בגיל ההתבגרות - כ"כ הרבה דברים משתנים מיום ליום. אני יכולה להבין את התחושה של "כולם מציקים לי", ואז מתעוררת שאלה - באמת כולם דפוקים? רק את "בסדר"? סביר להניח שאת רואה את זה ככה, אבל זה לא מצביע על בגרות נפשית, אלא על ילדותיות. ילדים רואים את עצמם כמרכז העולם, כי הם עדיין צעירים ולא מגובשים נפשית, אדם בוגר מבין שלפעמים הוא אשם ולפעמים הסביבה.

10/01/2002 | 23:57 | מאת: טלי

אני מספיק בוגרת להבין שלפעמים גם אני טועה וכשאני טועה אני מודה בזה. אין פה מצב של אשמים ולא אשמים, אני רק רוצה שקט מכולם זה ההכל אני לא מבינה למה אף אחד לא מקשיב לי. אני לא עושה משהו לא בסדר. טלי

11/01/2002 | 00:32 | מאת: יונת

טלי שלום אין לי סיבה לשקר לך רק ניסיתי לעזור לך ממקום שגם אני הייתי בו או יותר נכון השכלתי להבין שכולם סביבי בהערות ובדרישות ממני רוצים רק את טובתי מתוך דאגה ואהבה . האמת אני הרבה יותר בוגרת ממך ועם הרבה יותר הבנה למה שמובילה המחלה ולא תוקפת כמוך את כל מי שמושיט יד לעזרה . חבל שאת לא פתוחה גם להקשיב לכל מי שמנסה לייעץ לך ולעזור ולא נותנת אמון באף אחד . חבל לי עליך אבל בסופו של דבר יקחו אותך לאישפוז כפוי ובכוח לא ישאלו אותך הרבה . * אם את רוצה הוכחות באתר תפוז יש פורומים תחת הכותרת תמיכה יש את פורום הפרעות אכילה תיכנסי ותיראי שם כמה הבנות נלחמות כנגד המחלה ויש שם סיפור של אמא שמספרת איך הבת שלה היתה כמוך התנגדה לכל מה שאמרו לה אבל היא גם נפטרה כי היא ברחה מהאמת ,ומהמציאות . אני לא יכולה לטפל בך רק רציתי לעזור לך להגיע לאנשי מקצוע שיטפלו בך ויעזרו לך . אני בעצמי מטופלת עם אותה הבעיה רק עם הבנה ניסיון והכי חשוב מודעות ורצון שיעזרו לי לצאת מהמחלה הארורה הזו . מאוד חבל לי עליך .

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית