למי שיש לו מכר -חולה!

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

10/01/2002 | 20:52 | מאת: יובל

שלום!עצה לפעול להבראת חולה:למשוך אותו להנות מדברים מענינים ומהנים כמו אינטרנט כולל הכל וצריך קצת חכמה שלא ירגיש שרוצים כל כך שהוא יצא ממחלתו אלא סתם בוא תהנה קצת ואם נצליח -והוא יתחבר עם ההנאה הרי שקיבלנו את שכרנו.כל זה בנוסף על לקיחת תרופה טובה של מינימום תופעות לואי כמו זיפרקסה, רספרידל שזה ממש קרוב לאפס לוואי ובמאמץ קל של היתענינות בדברים מהנים ומענגים מורידים גם את הקצת הזה(של תופעות הלוואי)ושוכחים שאנחנו חולים ובעצם אנחנו כבר בריאים.אפשר ליצור קשר ולדבר עוד. יובל

11/01/2002 | 02:05 | מאת: ריקי

יובל נוחכתי לדעת שכל מה שאתא עומר נכון. בשנה אחרונה כאשר לקחתי אותו אתנו לטיול של רק כמה ימים ואף אחד לא דרש שהוא יבצעה שום פעולה חובה של החיים הכל חיה בסדר , ורק כאשר חזרנו לשגרה המשפטים והטיונים חזרו להיות אנורמליים. מה גם שאשתו לא מכירה בעובדה שהוא חולה ומאשים אותו בהרס חייה וכל יום מזכירים לו שהוא האשם של האולם. ויתכן שרק העובדה שהוא חולה עוזרת לו עדיין לסבול את המצב ולא להתמוטט לחלוטין . כאשר הוא רחוק ממנה הוא קרוב יותר לנורמליות עבל זה לא פוטר את הבעיות . הוא רוצה חיים רגילים ואיננו מסוגל להיות אותם היות והחיים הם לפטור בעיות עם אנשים ולזה הוא לא יכול אפילו להסתכל מרחוק. בעניין התרופות זיפרקסה נאמר שגם מרפא ,האם זה נכון? האם זה נכון עבור כל התרופות החדשות? אשמך להמשיך לדבר אתך וכל מי שרוצה מה גם שזה עוזר לי סוף סוף לטפל בעניין הנ"ל היות ואני האדם היחיד שמכיר במחלתו ושיכול לעשות משהוא בעניין אפילו באיחור רב. ריקי יובל כתב/ה: > > שלום!עצה לפעול להבראת חולה:למשוך אותו להנות מדברים מענינים > ומהנים כמו אינטרנט כולל הכל וצריך קצת חכמה שלא ירגיש שרוצים כל > כך שהוא יצא ממחלתו אלא סתם בוא תהנה קצת ואם נצליח -והוא יתחבר > עם ההנאה הרי שקיבלנו את שכרנו.כל זה בנוסף על לקיחת תרופה טובה > של מינימום תופעות לואי כמו זיפרקסה, רספרידל שזה ממש קרוב לאפס > לוואי ובמאמץ קל של היתענינות בדברים מהנים ומענגים מורידים גם את > הקצת הזה(של תופעות הלוואי)ושוכחים שאנחנו חולים ובעצם אנחנו כבר > בריאים.אפשר ליצור קשר ולדבר עוד. יובל >

11/01/2002 | 02:16 | מאת: ריקי

יובל נוחכתי לדעת שכל מה שאתא עומר נכון. בשנה אחרונה כאשר לקחתי אותו אתנו לטיול של רק כמה ימים ואף אחד לא דרש שהוא יבצעה שום פעולה חובה של החיים הכל חיה בסדר , ורק כאשר חזרנו לשגרה המשפטים והטיונים חזרו להיות אנורמליים. מה גם שאשתו לא מכירה בעובדה שהוא חולה ומאשים אותו בהרס חייה וכל יום מזכירים לו שהוא האשם של האולם. ויתכן שרק העובדה שהוא חולה עוזרת לו עדיין לסבול את המצב ולא להתמוטט לחלוטין . כאשר הוא רחוק ממנה הוא קרוב יותר לנורמליות עבל זה לא פוטר את הבעיות . הוא רוצה חיים רגילים ואיננו מסוגל להיות אותם היות והחיים הם לפטור בעיות עם אנשים ולזה הוא לא יכול אפילו להסתכל מרחוק. בעניין התרופות זיפרקסה נאמר שגם מרפא ,האם זה נכון? האם זה נכון עבור כל התרופות החדשות? אשמך להמשיך לדבר אתך וכל מי שרוצה מה גם שזה עוזר לי סוף סוף לטפל בעניין הנ"ל היות ואני האדם היחיד שמכיר במחלתו ושיכול לעשות משהוא בעניין אפילו באיחור רב. ריקי יובל כתב/ה: > > שלום!עצה לפעול להבראת חולה:למשוך אותו להנות מדברים מענינים > ומהנים כמו אינטרנט כולל הכל וצריך קצת חכמה שלא ירגיש שרוצים כל > כך שהוא יצא ממחלתו אלא סתם בוא תהנה קצת ואם נצליח -והוא יתחבר > עם ההנאה הרי שקיבלנו את שכרנו.כל זה בנוסף על לקיחת תרופה טובה > של מינימום תופעות לואי כמו זיפרקסה, רספרידל שזה ממש קרוב לאפס > לוואי ובמאמץ קל של היתענינות בדברים מהנים ומענגים מורידים גם את > הקצת הזה(של תופעות הלוואי)ושוכחים שאנחנו חולים ובעצם אנחנו כבר > בריאים.אפשר ליצור קשר ולדבר עוד. יובל >

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית