חרדות ומדיטציה טרנסטנדלית

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

10/01/2002 | 08:12 | מאת: נטע

בוקר טוב לחברים, אני מבקשת לדעת האם מישהו מכם התנסה במדיטציה טרנסטנדלית ודרך זה יצא מחרדות המלוות בהתקפי פאניקה? יום נפלא, נטע

10/01/2002 | 08:28 | מאת: שלומי

נטע, האם היו לך חרדות ? דרך אגב: האם השארת שאלה לגבי מחבת בפורום תזונה ?

10/01/2002 | 08:36 | מאת: נטע

הי שלומי, כן, יש לי חרדות. עוד לא הגעתי לפורום תזונה....... איך אתה מרגיש?

10/01/2002 | 17:25 | מאת: ד"ר אורן קפלן

נטע שלום למדיטציה יש הרבה במשותף עם היפנוזה ובמיוחד היפנוזה עצמית. למידה של שליטה בגוף ויכולת הרגעה יכולים לעזור להתמודדות עם התקפי פניקה. כל שיטה שמביאה לכך עשויה לעזור. בברכה ד"ר אורן קפלן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית