hera............

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

10/01/2002 | 07:56 | מאת: anat

sorry dear.................u can"t fight it - u r a rain bow......... u bring color to this forum and to many people"s life.......:-) anat

10/01/2002 | 08:27 | מאת: שלומי

הי ענת, מצטרף אלייך לגבי הרה. היא משהו משהו. למה כולנו רואים זאת והיא עצמה לא ? מנפלאות הבריאה.

10/01/2002 | 17:15 | מאת: HERA

תפסיקו-תמשיכו.... וברצינות... אין הנחתום מעיד על עיסתו. זה כמו הילדים שעושים עוגות מבוץ... לפעמים יוצאת להם עוגה שנראית ממש אמיתית וטובה, אבל צריך לזכור שזה בסה"כ בוץ.

10/01/2002 | 17:14 | מאת: HERA

טוב... אני לא אלחם בזה... לא כי אני מסכימה, אלא כי אי-אפשר להילחם בדעות של אחרים :-)))

11/01/2002 | 06:19 | מאת: anat

" can"t fight the moon light......." :-) boz boz aval from " yam hamelach............"- yaanu eichuti............:-)

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית