בעיה עם המייל- להרה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

09/01/2002 | 22:18 | מאת: ליהי

טוב.. אז ככה.. עשיתי ניסיון אחרון לשלוח לך מייל. אם זה לא יילך אני אתן לך כתובת אחרת. מעצבן אותי ומתסכל גם כל כך שאני לא יכולה לשלוח לך מיילים אחרי שכל כך התרגלתי לאינטימיות של שתינו:-) טוב אז זה לא סוד.. המבחן שלי הוא ב21 לחודש הזה, שזה אומר בעוד שבוע וחצי ואני מתכננת לטוס לרומניה עוד באותו היום.. כמה שעות אחרי המבחן, הלוואי אמן אמן, טפו טפו בלי עין הרע, חמסה חמסה.... טוב הרוש... בכלל רציתי לספר לך עוד כמה דברים אבל זה לא לכאן. אז נראה מה יהיה - אם קרה הבלתי יאומן וקיבלת את המייל ממני - תני סימן, כדי שאם לא- אני אנקוט באמצעים הדרושים (אלימות...?) טוב... בנתיים אני פה. היום אין לי ממש חשק לחרוש (וגם אתמול לא היה לי..:-)))

10/01/2002 | 00:00 | מאת: HERA

אם עדיין לא קיבלת את המייל שלי, אז אני מודיעה לך כאן שקיבלתי את שלך... מה שלא היה, זה כנראה הסתדר. למה? למה מאיימים עליי באלימות כל הזמן? לאיתן היו כמה רעיונות... אני ממש "מוכה וירטואלית".... אפשר לפתוח מקלט לנשים מוכות וירטואלית?

10/01/2002 | 00:03 | מאת: ליהי

די די אנשים עוד יחשבו שאת רצינית...

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית