הימורים כפיתים

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

09/01/2002 | 11:59 | מאת: צל

שלום לחברי הפורם, מבקש אינפרמציה על סוגי הטיפול והמקומות שמטפלים במהמרים כפייתים. כמו כן שמות של פסכולוגים ואנשי מקצוע שיש להם אוריונטציה בהתמכרויות עדיף באיזור ירושלים תודה מראש צל

10/01/2002 | 00:48 | מאת: HERA

שלום צל, יש לך 2 אפשרויות: 1.לפנות לקופ"ח ולברר אם יש פסיכולוג שעובד איתם ומתמצא בתחום. 2. לפנות למרפאה לבריאות הנפש (יש באיתנים) ולברר שם. בהצלחה.

10/01/2002 | 07:17 | מאת: ד"ר יוסי אברהם

שלום רב, הטיפול בהימור, כהרגל כפייתי בעייתי, נעשה בטכניקות של הכחדה במשולב עם הרחבת התובנה אודות המניעים המביאים לצורך הזה. תוכל לקבל יותר מידע אם תפנה פרטים מלאים יותר עליך (גיל, תעסוקה, סוג ההימור והקפו, מצב משפחתי, והסטוריה אישית קצרה). כל טוב, ד"ר יוסי אברהם

03/06/2002 | 12:11 | מאת: פנינה אלדר

צל שלום ההודעה שלך אמנם מלפני חצי שנה ואני מקווה שבינתיים מצאת תשובה לשאלה ששאלת, בכל זאת ברצוני ליידע אותך על מרכז לשיקום מהמרים כפייתיים - מרכז אלדר - המרכז נמצא בתל-אביב ומטפלים בו מטובי המומחים בתחום ההימורים בארץ. טל. 6478022-03 בברכה נעה - ב/פנינה אלדר

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית