היפראקטיביות

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

27/11/2000 | 15:53 | מאת: אבי

כיצד ניתן לטיפול מצב של היפראקטיביות קל?

27/11/2000 | 16:09 | מאת: שאול

פונים לנוירולוג

27/11/2000 | 16:48 | מאת: ד"ר אבי פלד

הדרכה חינוך אהבה - התנהגותית

29/11/2000 | 23:42 | מאת: כוכבה

הטייטל שלך יותר ארוך מהתשובה הלא רצינית הזאת

27/11/2000 | 18:58 | מאת: ד"ר אורן קפלן

אבי שלום אנא נסה לפרט יותר. היפראקטיביות היא מילה מאוד שימושית ופופולרית לאחרונה והשאלה למה בדיוק התכוונת ועל מי (ילד?, מבוגר?) בברכה ד"ר אורן קפלן

17/03/2002 | 12:30 | מאת: dag

בני בן ה-8 לוקח ריטלין זו השנה השנייה ויש לנו המון בעיות בבית הספר למרות לקיחת התרופה. הוא מתעצבן בקלות מילדים, צועק, זורק חפצים ואבנים וטוען שאף אחד לא מבין אותו ושמתפוצץ לו הראש. עכשיו לקראת חופשת הפסח האם כדאי לתת לו טיפול טבעי במשך שלושת השבועות (איננו נותנים לו ריטלין בחופשות ובשבתות) של חברה בשם סולגאר כמו: אבץ למציצה, קומפלקס ויטמיני B, שמן דגים (אומגה 3 ואומגה 6) פיקנוגינול (מקליפת עץ האורן). ובתום החופשה לחזור לריטלין??? תודה.

17/03/2002 | 12:30 | מאת: dag

בני בן ה-8 לוקח ריטלין זו השנה השנייה ויש לנו המון בעיות בבית הספר למרות לקיחת התרופה. הוא מתעצבן בקלות מילדים, צועק, זורק חפצים ואבנים וטוען שאף אחד לא מבין אותו ושמתפוצץ לו הראש. עכשיו לקראת חופשת הפסח האם כדאי לתת לו טיפול טבעי במשך שלושת השבועות (איננו נותנים לו ריטלין בחופשות ובשבתות) של חברה בשם סולגאר כמו: אבץ למציצה, קומפלקס ויטמיני B, שמן דגים (אומגה 3 ואומגה 6) פיקנוגינול (מקליפת עץ האורן). ובתום החופשה לחזור לריטלין??? תודה.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית